szeretné tudni panaszai
valódi okát?

Sajnos mindenkinél előfordulnak olyan tünetek, problémák, melyeknek nem tudják az okát. Ez bosszantó, hiszen az egészségünk a legfontosabb és természetes, hogy panaszok esetén szeretnénk megtalálni a megoldást.

Majdnem minden nap fáj a feje? Már számtalan szakorvosnál járt, és számtalan gyógymódot kipróbált? Lehet, hogy azért nem érez változást, mert rossz irányba indult!

Rosszul alszik? Zúg a füle? Már járt hallásvizsgálaton is, de semmi? Gondolná, hogy talán nem is a fülével van gond?

Ideje más területen is kivizsgáltatnia magát!

"ANYA FÁJ A FEJEM!..."

Gyermekeink esetében fokozottan odafigyelünk panaszaikra. Fejlődő szervezetükben nap, mint nap történhet változás. Nehéz eldönteni szülőként, hogy mi a legjobb számukra - kezdve a megfelelő szakember kiválasztásával, egészen a kezelési módig.

Romlik gyermeke teljesítménye az iskolában? Mindig fáradt? Karikás a szeme? Esetleg horkol is? Ezek a problémák megnehezítik koncentrációját egy olyan világban, melyben folyamatosan teljesíteniük kell.

Megoldhatatlannak tűnő hangképzési problémák? Évek óta járnak a logopédushoz és semmi változás? Ha megtudjuk az okát, hatalmas változást érhetünk el!

Rendszeresen hallhatjuk, „Fáj a nyakam, hasogat a hátam…” És már nem csak az idős korosztálytól. Iskolás gyermekünk hányszor emlegeti, „Anya, fáj a fejem!” ?! Nehéz megállapítani, hogyan segíthetnénk ezen!

Úgy gondolja, a létező összes orvosnál járt már gyermekével? Lássuk a harapását!

szüntesse meg panaszait
gyökerüktől!

Fogorvoshoz sajnos legtöbbször csak akkor látogatunk el, mikor már fájdalmaink vannak. A felnőttek többsége nem vizsgáltatja ki magát rendszeresen, nem fordít időt és energiát a megelőzésre.

Pedig egészségügyi problémái hátterében akár fogazati eltérés is állhat!

Tapasztalta már, hogy kattog az állkapocs ízülete, amikor rág? Esetleg fáj is? Ezt a fogak záródási rendellenessége is okozhatja!

Akár Önnek vannak panaszai , akár gyermekének, mindenképp vegye számításba fogorvos, fogszabályozási szakember felkeresését!

Ha a fogászati rendellenességeket nem kezeljük, nem csak fogazati, hanem súlyos állcsonti eltéréseket is rögzítünk egy életre, valamint az alvászavar (horkolás) is állandósul!

Ugye Ön is szeretné, ha csökkenne a teher a válláról és sokkal jobban érezné magát a bőrében? Ha problémáját IDŐBEN észreveszik, nagyobb esély van a korrigálásra, ezáltal panaszai megszüntetésére!

Gyermek fogszabályozás:

TUDTA? Az az általánosan elterjedt nézet, hogy csak akkor hatékony a fogszabályozás, ha a maradandó fogak már kinőttek! Ez az elképzelés túlhaladott, ha időben, már kisgyermek korban kezdjük a kezelést megakadályozzuk azt, hogy a „hibás” állapot rögzüljön! Ilyenkor kisebb beavatkozással korrigálható az elváltozás, akár elkerülhető az esetleges műtéti beavatkozás is!

"BEMUTATKOZÁS"

Dr. Nyiscsák Zoltánnak hívnak, 1999-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2004 októberében Fogszabályzás, majd 2007-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Fő profilomnak a fogszabályozást tartom, de természetesen fogmegtartó kezelésekkel és esztétikai fogászattal is foglalkozom.

Rendelőhelyiségünk könnyen megközelíthető, korszerűen felszerelt. Barátságos környezetet biztosítunk felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Hard laser készülékkel, illetőleg az ennek használatához szükséges Laser dentist képzéssel is rendelkezem.

Fontos feladatomnak tekintem a pontos és részletes betegtájékoztatást, ezért időt nem sajnálva igyekszem elegendő lehetőséget biztosítani a személyes megbeszélésekre,hogy pácienseim a nekik legmegfelelőbb fogászati ellátást választhassák.

Keressen bizalommal Nyíregyházán, a Malomkerti Fogászat rendelőjében, ahol ingyenes konzultációra várom Önt! Célom, hogy felnőttek és gyermekek egyaránt szívesen térjenek be hozzánk, hiszen közös érdekünk az elégedett, egészséges vendég!

Rólunk mondták

„Az eredmény és a szolgáltatás az elejétől a végéig briliáns volt. Nem tudok elég hálás lenni Nyiscsák doktor úrnak. Minden alkalommal előre megbeszéltük a fogszabályozások menetét, amik mindig, amennyire lehetett, kellemesek és nem utolsó sorban fájdalommentesek voltak. Kiemelkedő a szolgáltatás minősége az elejétől a végig, mind Doktor Úr, mind az asszisztencia részéről. Magas minőségű eszközökkel és profin dolgoztak. Őszintén csak ajánlani tudom a Malomkerti Fogászatot mindenkinek.”

(Szabó Tünde)

„Munkám során elengedhetetlen számomra a tökéletes mosoly, ezért kerestem fel Nyiscsák Doktort évekkel ezelőtt, aki professzionalizmusával, humorával, alaposságával mindig segített, ha tömésre, fehérítésre vagy fogszabályozásra volt szükségem. Mindig lenyűgözött az újabbnál újabb technológiákkal, amit alkalmazott gyógyítása során, és becsülöm, amiért folyamatosan tovább is képezi magát. Gyermekeimet is hozzá hordom, akinek köszönhetően bátran ugranak a fogorvosi székbe. Férjem bármilyen problémájával is nyugodtan keressük - mindig megoldja. Szeretettel ajánlom.”

(Kujbusné Bartha Edina közgazdász, műsorvezető)

„Egy fogorvos barátom ajánlására jutottunk el a Malomkerti Fogászatba a gyermekem szabálytalan fogazata miatt. Nagyon féltem, hiszen amit a fogszabályzásról addig hallottam nem volt túl jó, illetve a saját tapasztalat is addig csak negatív volt. Dr. Nyiscsák Zoltán szakértelme, embersége, a gyermekemhez való közvetlensége viszont minden aggodalmamat eltüntette. Amikor elkezdtük a kezelést nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt lehet ilyen tökéletes eredményt elérni. A gyermekem nem félt a kezelésektől és a legfontosabb, hogy fájdalom nélkül élte meg ezeket a hónapokat. A mosolya pedig önmagáért beszél. Hálás szívvel köszönöm a szakértő munkáját."

(Dr. Bagoly Ibolya)

Időpontot szeretne? Űrlapunk kitöltését követően mihamarabb visszahívjuk Önt!

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.